La Fundació La Roda organitza un any més la festa major familiar amb uns 60 tallers infantils i més de 30 espectacles


Notícia en àudio

Aquest diumenge 2 de juny tindrà lloc la 42a edició de la Tamborinada al Parc de la Ciutadella. Un cop més, l’esdeveniment serà un exemple de cultura, lleure i tradició. Hi trobarem uns 60 tallers infantils i més de 30 espectacles. Entre ells hi haurà teatre, animació, circ, màgia, pallassos, conta contes i titelles. A més, implicarà més de 1.000 persones voluntàries que han treballat durant tot l’any amb els infants als barris. 

Dades

  • Horari: diumenge 2 de juny de 11h a 19h
  • Localització: Parc de la Ciutadella
  • Activitats: música i animació, percussió, teatre inclusiu, animació amb aigua, màgia, titelles, pallassos, conta contes, circ
  • Escenaris: Escenari principal, Escenari àrea picnic, Espai petita infància i festa d’aigua, Espai llac, Espai Passeig Til·lers
  • Programa: Tamborinada 2019

Espais de la Tamborinada

Durant tot el dia, al parc hi haurà quatre escenaris organitzats per temàtiques: Consum Responsable, Medi Ambient, Interculturalitat, Cultura Popular i Planeta dels contes, on tindran lloc els diferents tallers infantils. L’objectiu és omplir els espais de milers de famílies. En aquest sentit, la Tamborinada és la mostra i la manifestació del compromís educatiu de la Fundació Privada La Roda i de les 70 entitats que en formen part. 

Entitats participants

En aquesta edició, es vol impulsar la gran tasca cultural, social i de lleure que desenvolupen les entitats al territori català. La festa de la Tamborinada comptarà amb la participació de les entitats adherides a La Roda com la Fundació Cívica Oreneta del Vallès, Centre d’Esplai Infantil i Juvenil MOWGLI o Esplai GISC. També tindrà el suport de les entitats col·laboradores com ONCE Catalunya, la Fundació FCBarcelona o el mitjà de comunicació Betevé.

Spot Tamborinada 2019